EN FR NL

Bicycle loft

In een meander van de Vlaamse Ardennen en wielerstreek, vlakbij de taalgrens Wallonië en de Franse Grens Roubaix - Lille  situeert zich deze moderne loft  gevestigd in een authentiek gerenoveerd gebouw en vroegere portierswoning van de vroegere textielfabriek De Lainiére.

Vlakbij de N60 en de  omgeving  van rust, ruimte en stilte, Vlaamse oude wegen, bosrijke omgevingen, vele wandelpaden en MTB paden. Eens je van de N60 de inrit tussen de beide autenthieke gebouwen Poorterij de Lainiére de  kassei parking oprijdt overvalt je het evenwicht en schoonheid van deze locatie.Echt voor mensen op zoek naar iets puur waar rust en genieten aan bod komt.
Zowel levensgenieters, jonge gezinnen en hippe vogels en vooral ook fietsers zullen zich hier thuis voelen.

Welkom in Poorterij de Lainiére waar de Bicycle - Fietsloft zich bevindt!

Faciliteiten

Een vleugje comfort in deze hippe vakantie LOFT voor max 4 volwassenen & 2 kinderen of 6 volwassenen.


De Loft bestaat uit 3 verdiepingen, gelijkvloers krijg je de entree via de ruime mooie parking waarbij je dan naar de eerste verdieping komt waar de woonkamer met salon en TV en eetkamer gedeelte  zich bevinden. Ook op de eerste verdieping achter het eetkamergedeelte en via een groot schuifraam een mooi ingesloten dakterras afgewerkt volledig in het hout, waar rust en aperitieven of relaxen een must is. Op dezelfde verdieping naar de straatkant toe van de N60 krijg een volledig moderne uitgeruste hippe keuken met alle comfort.

Op de bovenste verdieping krijgen we dan een open ruime Loft slaapkamer waar er een tweepersoonsbed staat en mooi wegwerkt nog twee hele moderne éénpersoonsbedden. Daarnaast hebben we nog een slaapkamer met tweepersoonsbed, en de andere zijde van deze verdieping krijgen we het Toilet en daarnaast een moderne badkamer met alle comfort.

Een ruime beveiligde parking - en ook een ruime beveiligde gesloten fietsruimte met slotvergrendeling onder het authentieke gebouw van de oude Textielfabriek. Ook hebben we op de parking tussen het groen en de gele zuiderse grindparking faciliteit voorzien met ronde tafel en zitbank waar je ook met goed weer rustig kan vertoeven.7 personen

 


4 bedden
(2x2 pers / 2x1 pers)


38m²

 


160m²

 


1 badkamer

 


4 parkeerpl.

 


80m² Gelijkvloers terras
 


BBQ


 


Kinderbedje


 


40m² Dakterras


 


Internet wifi


 


Kinderstoel


 

Reserveren

Algemene huurvoorwaarden Betalingsmodaliteiten & Info inbegrepen prijs

Weekend (vr-zon)

700€

Lang weekend (vr-ma)

925€
 

Midweek (4 nachten / ma - vr )

900€

Volgende
optie       
Bezet

Interesse? Vraag een boeking aan!

Prijs

Toeristenbelasting: 1.00€
Waarborg: 250€
Totaal: 250€

Ligging

Rust en ruimte met centrum Oudenaarde op 2 minuten en uitzicht op de beroemde KOPPENBERG

De Bicycle Loft situeert zich op een perfecte ligging, 2 minuten van het centrum Oudenaarde - Zwalmstreek 8 minuten - Geraardsbergen en de gekende MUUR van Geraardsbergen op 16min en 9 minuten van het mooie Ronse en vlak daarbij 2 minuten verder de taalgrens met het mooie Wallonië en zijn diverse bezienswaardigheden. Op een klein half uurtje rijden van de fietsloft situeert zich ook het mooie grote dierenpark & ZOO PARI-DAISA , eveneens op 25 minuten rijden bent u aan de FRANSE grens - Roubaix - LILLE enz....

De Vlaamse Ardennen gekend om zijn pittoreske dorpen waar nostalgie nog troef is, de bruine cafeetjes die er nog zijn maar in de minderheid en ook een grote diversiteit aan cullinaire eetgelegenheden en brasseries, wandelpaden - MTB paden - bosrijke omgevingen - en de Vlaamse klassieker hellingen en wegen met kronkelingen die we al gezien hebben in de gekende koerswedstrijden op TV.

Fietsliefhebbers krijgen er hier niet genoeg van, hellingen - vlaktes - kronkelingen - kasseien - uitzichten - plaatsen waar je met de auto bijna niet voorbijkomt , en dan vlakbij in het mooie Wallonië waar hier en daar nog beelden opduiken van grootmoeders periode - de mooie kleine wegen daar met heel weinig verkeer - de mooie kastelen - architecturiale stadjes of gemeenten waar je wel de neiging hebt om de remmen eens toe te klemmen om van de omgeving en het zienswaardige te kunnen genieten.

Kortom de locatie en plaats waar je eens moet geweest zijn, wij zien jou hier binnenkort!

Interieur & Exterieur

INTERIEUR SLAAPRUIMTES EXTERIEUR INTERIEUR WOONRUIMTE & TERRAS

Eens u overtuigd bent van onze tijdloze klassevolle Vakantie Loft en heeft gereserveerd zal u zien dat de forto's hier gebruikt op de website als voorstelling ook met de werkelijkheid stroken., De ganse loft is met een strak modern overheersend witte kleur voorzien, doch met enkel warme accenten waardoor je u onmiddellijk thuis zal wanen Ieders smaak is natuurlijk verschillend, doch geniet alvast even van de sfeerbeelden en laat je verleiden om het terplaatse te komen voelen..

Onze kwaliteitsgarantie

Bij reservatie weet u precies wat u reserveert en mag verwachten.

De huur van deze Fietsloft vakantiewoning is een belangrijke beslissing die u enkel kan nemen bij iemand die u in vertrouwen kan nemen en de zaken duidelijk op een rijtje zet. Alle criteria die u moet weten voor uw verblijf te doen slagen worden u in detail genoteerd en vooraf ter goedkeuring voorgelegd. Wij wensen elke verrassing zowel voor U als voor Ons uit te sluiten zodat u met vertrouwen kan uitkijken zonder enige stress naar dit tijdstip van uw verblijf in dit mooie Authentieke pand..

Wij stellen hier dan ook alles in het werk zodat uw verblijf perfect tot in de puntjes kan verlopen qua verblijf.

Voor dringende zaken stuurt u een SMS naar 0485/910.601

 

Contact

Heeft u vragen? Wilt u graag meer info ? Of bent u gewoon benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend, en we helpen u graag verder!

De Bicycle Loft - Fietsloft - Poorterij De Lainiére - 9700 Oudenaarde

Telefnr 0485/910.601

info@fietsloft.be